Sunday, April 19, 2015

Programajánló - La Badante Az olasz Associazione Culturale Teatrotergola Olasz nyelvű előadása

Una commedia brillante dell’uomo sull’orlo della crisi di mezza età, del rifiuto delle giornate monotone della vita in pensione e del desiderio di gioire della virilità non del tutto scomparsa.  Ma come reagirà a tutto ciò la bellissima e in gambissima moglie..?
Alberto, ex-rappresentante di commercio, adesso neo-pensionato, passa le sue giornate ubbidendo agli ordini di sua moglie Roberta, donna in carriera. Per uscire da questo, da lui stesso definito inferno, corrono a suo aiuto Luca, medico e Giovanni, amante delle belle donne, amici di Alberto di vecchia data.
E chi è Alina..? Un’infermiera gentile e molto disponibile, ma di lei non possiamo rivelare di più...
Hogyan reagál Alberto, a hatvanas évei felé járó bonviván a nyugdíjba vonulásra és a monotóniában eltöltendő napokra..? Hát persze, hogy nem nyugszik bele egykönnyen, a helyzetet pedig csak súlyosbítja a még ereje, szépsége és karrierje teljében lévő Roberta, a feleség jelenléte. Az egyhangúságból való kitöréshez a két jóbarát, Luca, a háziorvos és Giovanni, a női nem nagy ismerője és csodálója nyújt Albertonak nélkülözhetetlen segítséget.
És hogy ki is Alina..? Egy igen kedves és készséges nővérke, de róla többet nem árulhatunk el...
Parádés vígjáték és jellemrajzok a kapuzárás előtti pillanatokról női -és férfiszemmel.


Bővebben:
http://www.jegy.hu/program/la-badante-az-olasz-associazione-culturale-teatrotergola-olasz-nyelvu-eloadas-57420

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

No comments: